Många kör som tjuvar

Kör som tjuvar
Det är väldigt många som inte riktigt kan köra ute i trafiken tycker jag. Dom flesta kör alldeles för fort och kan inte riktigt reglerna som gäller. De flesta kan inte alls högerregeln utan gör bara lite det som passar dom själva för tillfället.

Det jag även inte tycker om är folk som kör mot rött när det precis slagit om eller folk som ska köra om på smala vägar där man egentligen inte får det. Jag gillar inte heller folk som är stressade och ligger för nära och inte gäller avståndet.

Detta är särskilt irriterande när det är snö eller halt på vägarna. Då är det viktigt att ta ner hastigheten och hålla avståndet vilket vissa inte riktigt förstår tyvärr. Jag däremot brukar ofta ta det rätt lugnt men det är ju också för att jag aldrig har bråttom till något. Det är synd bara att jag kan råka ut för en krock ändå.