Populära lottospel online

På nätet kan du spela på många olika lotterier och behöver inte bara spela på svenska lotto. Här ska jag tipsa om lite olika lottospel och mer om lotto kan du läsa hos lottotipset.se där hela sajten handlar om lotto online. Även på nätet är alla vinster skattefria och du spelar lika enkelt på mobilen som datorn.

Powerball

Powerball

Ett av världens mest välkända och legendariska lotterier. Det är ett amerikanskt lotteri som finns i 44 amerikanska delstater, men nu även exempelvis finns för kunder hos Lottoland. I januari 2016 var jackpotsumman uppe i 1,486 miljarder dollar. Den absolut största jackpotten i USA:s historia. Oddsen för att någon skulle vinna var 1 på 292,201,33. Den absolut minsta jackpotten man kan vinna på Powerball är 40 miljoner dollar, alltså lite drygt 400 miljoner kronor. Om man lyckas med konststycket att vinna denna ”Lotteriernas Rolls Royce” kan man välja att få vinsten utbetald i en klumpsumma eller att få en del av vinsten utbetald varje år under 30 år. Det är utan tvekan ett av världens mest omtalade lotterier, och genom att bli medlem hos Lottoland får du chansen att vinna!

Euromillions

EuroMillions är förmodligen ett av de mest välkända lotterierna här i Europa. I takt med att spelsajter som Lottoland har gett oss svenskar möjlighet att vinna i dessa lotterier så har EuroMillions blivit mer känt här i Sverige också. EuroMillions startade den 7 februari 2004 genom ett samarbete mellan lotteriföretag i Spanien, Frankrike och England. Den första dragningen skedde fredagen den 13 februari 2004 i Paris (lustigt val av datum, vi vet). Från början var det bara spelare i Spanien, Frankrike och England som hade möjlighet att delta, men efter ett par år tillkom fler vänder och idag kan alla spelare som bor i EU-länder chansen att vinna stort i detta lotteri. Dragningarna sker varje tisdag och fredag kl 20:45 svensk tid). Samtliga vinster är helt och hållet skattefria här i Sverige. Även jackpotten!

Lotto

Om du vill spela klassiskt svenskt lotto kan du med fördel göra detta hos Lottoland! Vi gillar att man även kan spela på mer välbekanta lotterier hos Lottoland, även om det kanske bästa med Lottoland är faktumet att man kan spela på större utländska lotterier.

Mega Millions

Mega Millions

Mega Millions (ursprungligen kallat The Big Game när det grundades 1996) är ett amerikanskt lotteri som erbjuds i nästan alla amerikanska delstater, och nu även för oss europeiska spelare. Den första Mega Millions-dragningen skedde 2002. Minimijackpotten är 15 miljoner dollar (cirka 150 miljoner kronor) och jackpotten ökar med 5% varje år om den inte utlöses. Även om den inte är lika maffig som Powerball är den en av de mest populära i USA. Förutom själva jackpotten finns det även andra mindre vinster man kan kamma hem.

El Gordo Primitiva

El Gordo de la Primitiva kan direktöversättas till ”Den feta av den primitiva”. Den är mer känd som El Gordo, och i Spanien vet i princip alla vad man pratar om om man säger just El Gordo. Det är ett statligt spanskt lotteri som erbjuder vinstsummor i på flera hundra miljoner. Det är i dagsläget ett av Europas allra största lotterier, och när det är dags för dragning i detta lotteri blir de ofta många skriverier i medier.

SuperEnaLotto

SuperEnaLotto

SuperEnaLotto är ett lotteri som har funnits i Italien sedan den 3 december 1997. Dragningarna tar alltid vid på tisdagar, torsdagar och lördagar klockan 20:00 italiensk tid. Jackpottarna man kan vinna här är bland världens allra största.

Tyskland, Frankrike, Irland, Österrike och Polens lotto

Europas gränser suddas ut mer och mer, och detta gäller även i lottovärlden! Hos Lottoland kan du spela på dessa länders respektive lotterier. Värt att notera att alla vinster på dessa lotterier är precis lika skattefria som resten av de potentiella jackpottvinsterna på denna sajt. Omväxling förnöjer sägs det, så varför inte testa lyckan på exempelvis Österrikes lotto?

Skraplotter

För närvarande finns fem olika skraplotter att välja mellan. Samtliga har olika inriktningar och prisnivåer. Välj helt själv vilken du tycker verkar mest spännande. En tumregel man kan ha i bakhuvudet är att ju högre vinsten är, desto lägre är oddsen att vinna högsta summan.

Trippel 20

Den här skraplotten har taglinen ”Ge dina drömmar en chans”. Genom att skrapa den har du chansen att vinna upp till 200 000 svenska kronor inom loppet avett par sekunder!

1000000 i kontanter

Beskrivning känns nästan överflödig här. Maximala vinsten är alltså 1 miljon kronor! Det är dock bara den högst möjliga vinsten, man kan fortfarande vinna mindre vinster på denna lott.

777

Genom att spela denna skraplott får du chansen att vinna 7 x 77 77 77 kronor. Med andra ord finns potential att bli riktigt rik.

10 lyckliga år

50 0000 i månaden i 10 år. Hur låter det? Helt okej va? 50 0000 i månaden i 10 år – skattefritt? Nu snackar vi. Här har du chansen att få en fet månadslön varje månad 10 år framöver. Visst vore det inte heltokigt med en sådan krydda på månadslönen?

Instant Millionaire

Det här kan ses som Lottolands flaggskeppsskraplott. Den högsta vinsten på denna lott är smått ofantliga 10 miljoner kronor! För dig som drömmer stort är detta utan tvekan en skraplott för dig.