Skorpor och nätdejting

Har bloggtorka! Men tusan, jag som verkligen ville blogga nu men min hjärna verkar inte alls vilja samarbeta för det känns inte som att jag har något intressant över huvud taget att skriva om ju!

Bakat skorpor idag!

Idag mina vänner så har jag i alla fall bakat skorpor! Det är nästan lite mer som fikabröd än såna där nyttiga skorpor dock, dom är nog ganska söta men det gillar ju jag, haha. Med massor av kardemumma i också för det är en av mina favoriter faktiskt, väldigt gott! Jag skulle kunna ha kardemumma och kanel i det mesta…

Nej, om man kanske skulle ta och orka sig ut med hunden en sväng och sedan se om man kan hitta en bra bonus att spela för hos casino-bonusar.info där jag hittat en del bra bonusar på sistone. Och passa på att äta lite skorpor och dricka en kopp gott chai te när man ändå sitter stilla och inte gör något sen, eller vad säger ni?

Distansförhållanden och nätdejting

Har funderat en del över nätdejting. Att nät dejta har blivit allt vanligare i vår stressiga vardagsmiljö. Internet är det perfekta stället att leta efter en potential partner eftersom många dejtingsidor sollrar bort personer som inte delar samma intressen eller har samma mål som dig. Man kan oftast själv fylla i sökmotorerna för hur ens partner ska vara och det blir lättare att hitta i kärleksdjungeln. Det är även möjligt att ha distansförhållanden tack vare internet. Personer som träffats på nätet kan bo på olika kontinenter men ändå ingå förhållanden med varandra. Internet är ett fantastiskt redskap för kärlek och kommunikation. Men jag har i alla fall läst igenom några bra tips på hur du ska lyckas med nätdejting.

Vad mer kan man prata om då? Äh, det har ju faktiskt inte hänt så mycket så om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska säga mer, men jag kanske kommer på något om ett tag och då kan jag ju faktiskt skriva igen!

Hej då så länge bloggen!