När man skjuter upp saker

Få saker gjorda

Bah, när man har massor att göra och ändå fastnar vid Fejjan alltså, kan ni tro det? Jag känner mig så jäkla dålig när jag gör så, det känns som att man inte kan få någonting gjort utan bara skjuter upp det hela tiden. Nu sitter jag ju till exempel och bloggar istället för att vika tvätten, haha. Jag är hopplös.

Men om jag faktiskt tar mig i kragen och går och viker tvätten så kan jag ju faktiskt få lite tid att spela upp min bonus sen, det vore någonting det… Var ett tag sen jag spelade nu faktiskt, trots att det i vanliga fall brukar vara en grej jag fastnar vid… Ja, alltid är det någonting, jag antar att jag är en sån person som har lätt att fastna helt enkelt. Får jobba för att få bort det antar jag, men jobbigt är det.

Människans natur

Har ni tänkt på att människans natur är ganska jobbig ändå? Vi har en väldigt självisk natur, väldigt svårt att hjälpa andra. Vi är missunnsamma och vi har inte allt för långt att gå för att bli rent igenom onda. Ändå så tycker vi att vi är bättre än alla andra varelser. Massor med hybris, säger jag. Visserligen så gäller ju ”djungelns lag” ute i naturen, men vi sätter oss gärna över den och tror att vi äger allt. Jag blir så trött på det!

Nej, nu ska jag sätta mig och spela casinospel och sura lite. Det är mitt alternativ till att gå omkring och vara som ett åskmoln en hel dan när jag tänkt för mycket.

Jag behöver fler kuddar!

Hm, konstigt, jag har typ jätte ont i min nacke fast jag inte har gjort något speciellt alls för att få ont i nacken, vet inte alls varför jag har det… Men troligen är det för att våra kuddar är så himla dåliga och vi verkligen skulle behöva byta ut dom, eller skaffa fler kuddar åtminstone. Men det är ju väldigt jobbigt eftersom det finns en massa kuddar nedpackade någonstans som jag inte kan hitta! Om jag hittade dem så skulle vi spara massor av pengar…

Nåja, jag ska i alla fall sätta mig och spela lite nu tills min kompis kommer och då ska vi gå en lång och mysig promenad hade vi tänkt. Ha det bra alla läsare så hörs vi snart igen!