Så ser du till att internet dejta framgångsrikt

så här lyckas du med nätdejting

Tiderna har förändrats och det är idag mer vanligt att människor träffas online än i verkliga livet. Men alla är tyvärr inte lika framgångsrika på nätdejting och idag tänkte vi dela med oss utav ett par tips som kan hjälpa dig att internet dejta mer framgångsrikt.

1. Var väldigt aktiv

Det finns ingen bättre erfarenhet än den du skapar dig själv så det första tipset och det mest värdefulla är att du ska vara så aktiv som möjligt. Se till att fylla din profil sida med allt du vill att andra ska kunna läsa om dig när dom ska bilda sig en första uppfattning och ge dig därefter ut på äventyr genom att prata med så många singlar som möjligt. Tänk inte på att du ska hitta en partner utan att endast prata med så många andra singlar som möjligt för att helt enkelt vara social online och lära dig prata bättre med andra på nätet. Skjut inte upp på nätdejtingen eftersom det är inte bra att skjuta upp saker.

2. Ha många foton

En profil med få foto är oftast mindre intressant än en profil med många foton även om den med få foton kanske var lite snyggare eftersom man gärna vill se personen man pratar med i flera olika situationer för att kunna bedöma personen och personens utseende bättre. Se därför alltid till att ha många foton på dig själv för att visa att du inte har något att dölja, att du är en riktig person och att du trivs med dig och ditt liv.

3. Var dig själv

Det är rätt vanligt att människor framställer sig själva som någon dom skulle vilja vara istället för den dom är när dom pratar på nätet eftersom den andra personen inte ser han/henne men det här är inte bara meningslöst eftersom det inte kan leda till något bra då sanningen måste komma fram utan det är dessutom skadligt både för en själv personligen och på det sätt att människor faktiskt pratar med varandra även online och kan då berätta för andra om att du ljuger vilket leder till att du inte kan få en chans med andra som du kanske skulle vilja ha en chans med.

4. Var försiktig

Precis som att man måste vara försiktig på onlinecasino så gäller det även nätdejting. Internet har även blivit en plats för bedragare och oseriösa människor som tycker att det är roligt att leka med andras känslor och tid därför bör du vara försiktigt i början. Dela tex aldrig ut personlig information som ditt telefonnummer eller adress till någon förrän du verkligen är säker på att det är en trevlig person du har att göra med. Det innebär också att du aldrig ska be någon om personlig information förrän ni känner att det har klickat och ni har lärt känna varandra väl.

5. Saker att undvika

Om du är fortfarande inte har släppt ditt ex så är du inte redo för ett förhållande. För en person som är det finns det inget tråkigare än att då behöva lyssna på dina tidigare kärleksbekymmer och/eller dina personliga problem. Ni pratar för att ni båda letar efter någon att dela framtiden med så slösa inte den tiden till att prata om ert förflutna utan utnyttja den till att istället lära känna varandra för att se vad ni har gemensamt och att ha roligt.

6. Ha tålamod

Kärlek kommer när man minst anar det sägs det och personligen tycker jag att jag aldrig hört något bättre för mig var det precis så. Därför rekommenderar jag att du har tålamod och ger dig själv tid att växa som människa samtidigt som du pratar med en massa singlar utan något krav på att du måste hitta en partner. Slappna av och se till att du trivs i alla situationer så ska du se att det förr eller senare landar en vacker fjäril på din axel.